Swedish Yacht Crew School
CHEF BOARD YACHTER NYHETER PRESS
Startsidan Om oss Kursprogram Crew Coach Rekrytering Kontakta oss


"Letar du efter äventyr i ditt liv? Det gäller att satsa på sin framtid! Du vet aldrig vad som väntar dig om du inte tar chansen!"


Crew Coach

"Sveriges Internationella Stewardess Utbildning"

Välkommen till Swedish Yacht Crew School!

Vi är i första hand en privat yrkesskola som utbildar stewardesser, deck-hand och kockpersonal men tillhandahåller även tjänster inom både Rekrytering och Coaching.

Företaget startades för att tillgodose branschens ökade behov av personal. Vi har lång erfarenhet inom yacht industrin och har själva arbetat i olika besättningar runt om i världen.
Eftersom vi har arbetat mitt i branschens kärna har vi sett besättningar som har fungerat fantastiskt, men också upplevt olika små och stora problem som ibland har uppstått av en eller annan anledning. Det är människor man arbetar med där många egenskaper och erfarenheter vävs samman och man ska enas på ett relativt litet område i flera månader och ibland år. Det är därför vi vill hjälpa andra i liknande situationer, både besättningen men främst ägaren för att han/hon ska kunna behålla sin besättning så länge som möjligt. Man har kommit att lära känna sin personal och personalen har lärt sig ägaren och dess familjs olika rutiner och vanor vilket underlättar för besättnings medlemmen att utföra ett utomordentligt servicearbete ombord. Vårt tredje uppdrag handlar därför om att bistå besättning och ägare med all form av stöd och utveckling av personalen ombord iform av Besättnings Coaching.

Behöver ni professionell hjälp att förmedla, lösa eller påvisa olika relationer och händelser som har uppstått ombord på er yacht, vänligen kontakta oss för en gratis konsultation där vi först går igenom ärendet, vad som har hänt och hur vi kan arbeta vidare utifrån den aktuella händelsen.

Vi arbetar diskret och lägger stor vikt vid den integritet som ni har och vi har stor respekt inför varje enskild förfrågan. Ni är hela tiden delaktiga i coachingen, ni blir kontinuerligt välinformerade om utvecklingsförloppet och ni kan när som helst avsluta samarbetet.

Önskar ni ytterligare information om tillvägagångssätt, priser, avtal med mera vänligen kontakta oss enligt nedan för ett trevligt samarbete:

Malin Linder
Grundare/Ägare

Swedish Yacht Crew School
E-mail: info@swedishyachtcrewschool.net

Vi ger dig den bästa utbildningen och det viktigaste du måste ha i ditt bagage innan du kliver ombord på en yacht.
Eleverna berättar
Alla våra elever fick jobb efter utbildningen.
Länkar & Partners
Swedish YCS
Vi håller utbildningar inom Stewardess på lyxiga segel-eller motoryachter.

Kursprogram
Våra program bygger på hållbar tillväxt för utvecklingen av förstklassiga servicetjänster.

Crew Coach
Vi tillhandahåller även tjänster inom både Rekrytering och Coaching.

Bildarkiv
Få en liten överblick på hur det är att jobba på lyxiga segel eller motor yachter.

Samarbetspartner
Partner

Stewardess yrket
© 2010   Swedish Yacht Crew School.

POWERED BY Nano4Life Scandinavia