Swedish Yacht Crew School
CHEF BOARD YACHTER NYHETER PRESS
Startsidan Om oss Kursprogram Crew Coach Rekrytering Kontakta oss


"Letar du efter äventyr i ditt liv? Det gäller att satsa på sin framtid! Du vet aldrig vad som väntar dig om du inte tar chansen!"

Om Swedish Yacht Crew School

"Sveriges Internationella Stewardess , Deckhand och Chef Utbildning"

Sveriges Första Stewardess Skola för Mega Yacht

Här kan du börja din nya världskarriär som Stewardess, Steward, Deckhand och Chef på lyxiga segel- eller motoryachter. Är du glad, ansvarsfull och serviceinriktad? Letar du efter äventyr i ditt liv? Då har du nu chansen att få se exotiska platser som en av besättningen ombord på världens lyxigaste yachter. Utbildningen ger dig möjlighet att uppleva allt och jobba på samma gång. Samtidigt fylls ditt bankkonto på med en bra lön varje månad. Har just Du alla egenskaper vi söker? Då vet vi på Swedish Yacht Crew School Utbildning att platsen som Stewardess, Deck-Hand, Chef skulle passa dig alldeles utmärkt.

Swedish Yacht Crew School Utbildning vill vi förbereda dig på vad ett Crew-yrke innebär. Vi ger dig den bästa utbildningen och det viktigaste du måste ha i ditt bagage innan du kliver ombord på en yacht. Eftersom du kommer att arbeta runt om i världen så är det självklart viktigt för oss på Swedish Yacht Crew School Utbildning att du kommer iväg från kursen med en så professionell och heltäckande utbildning som möjligt. Våra utbildningar leds av erfarna proffs som arbetat eller arbetar som Stewardess, Deck-Hand, Bosum, Chef.

Efter att vi startat vår skola så har vi fått ett mycket bra rykte över hela världen. Vi har expanderat, våra Fantastiska elever som har gjort mycket bra ifrån sig på sina jobb. Detta innebär att vi fått nya kunder och som sätter högre krav på vilka dom anställer. Så från och med nu kommer vi att be er att komma på en personlig interjuv hos oss innan ni blir intagna på kurs hos oss. Detta höjer säkerheten för våra kunder och för våra elever.

Du får snabbt och enkelt tillbaka de pengar du investerar i din utbildning, då löner/dricks är överraskande höga. Vi kan INTE garantera jobb men vet att det finns en stark efterfrågan.

Med ett arbete som en av crew medlema på en Mega Yacht kommer du att få en otrolig upplevelse, du kommer att få se fantastiska platser runt om i världen, träffa nya vänner från andra länder samtidigt som ditt bankkonto fylls på med lättförtjänta pengar. Du vet aldrig vad som väntar dig, om du inte tar chansen!

Malin Linder Grundare och ägare av Swedish Yacht Crew School - Jag tog chansen när den kom till mig och detta är ett av dom roligaste och mest spännande jag gjort! För mig är det viktigaste att få bra elever som har rätt inställning till ansvar, säkerhet och service i sig. Har dom dessutom en härlig personlighet. Har jag fått äran att få hjälpa människor att få en bra start i det nya livet på sjön. Vi syns och hörs!

Satsa på Din framtid!

Vi ger dig den bästa utbildningen och det viktigaste du måste ha i ditt bagage innan du kliver ombord på en yacht.
Eleverna berättar
Alla våra elever fick jobb efter utbildningen.
Länkar & Partners
Swedish YCS
Vi håller utbildningar inom Stewardess på lyxiga segel-eller motoryachter.

Kursprogram
Våra program bygger på hållbar tillväxt för utvecklingen av förstklassiga servicetjänster.

Crew Coach
Vi tillhandahåller även tjänster inom både Rekrytering och Coaching.

Bildarkiv
Få en liten överblick på hur det är att jobba på lyxiga segel eller motor yachter.

Samarbetspartner
Partner

Stewardess yrket
© 2010   Swedish Yacht Crew School.

POWERED BY Nano4Life Scandinavia